A traccs parti nevű burgonyasziromban miért van mindig EGY darab másmilyen burgonyaszirom? :D
Figyelt kérdés
Ha mondjuk 50-50 arányban kevernek két féle dolgot, azt megérteném. De mindig egy egész zacskó olyna karika között van egyetlen egy darab normál chips formájú burgonyaszirom. Miért?? :D#burgonyaszirom #traccs parti
2013. okt. 29. 22:12
3/10 anonim válasza:
nem tudom, de tény, hogy mindig azt keresi mindenki benne és az a legfinomabb :)
4/10 gömbicica válasza:
Van olyan is hogy tobb jut bele
Van ahol arulnak csak olyat is
Ha adsz elerhetoseget es latok valahol tutira kuldok neked
En is szeretem
6/10 anonim válasza:
Jaj igen,ez nekem is nagy kérdés volt mindig XDDD
Szerintem a gyártó valahogy egyszerre csinálhatja a kettő terméket..és aztán belepottyan.IMÁDOM azt a másmilyen burgonyaszirmot,ami olyan,mint a chips!*.*
7/10 anonim válasza:
Az is lehet,hogy az a bizonyos egy a meglepi.:)
Nyami.:)
8/10 anonim válasza:
Szerintem unatkoznak a csomagoláskor a melósok és így ütik el az időt, aztán meg lesik a gyakorit, mikor kérdezik meg miért. =D
9/10 gömbicica válasza:
Figyutok
Irjatok a traccs partisoknak uzit
En irtam es mar valaszoltak is
Adjak postacimet es kuldenek par csomit
ajandekba
Tok rendik
10/10 gömbicica válasza:
5 osnek uzenem en cba boltba mindig kapok
Vagy park centereknel szokott lenni one euros market ott is vettem mar
Sot
Van sajtos tallerjuk az is nagyon fini
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!