Mennyiből jönnétek ki egy héten?
Figyelt kérdés
Egy hétre kapok 3000Ft-ot, reggelit, tízórait, és vacsorát kell vennem. Túl sokat költök?2013. okt. 8. 21:04
1/11 anonim válasza:
Bocsi, de nem értem a kérdésedet: Túl sokat költök?
Leírod, hogy mennyit kapsz, és hogy mit veszel, de azt nem hogy mennyit költesz. Ezt neked hogy találjuk ki?
2/11 A kérdező kommentje:
Ezt a 3000Ft-ot általában el is költöm. Néha marad vagy 500Ft.
2013. okt. 8. 21:11
3/11 anonim válasza:
No, akkor ez sok vagy kevés? Szerinted?
1 kaja 238 huf. Ez nem sok. Ez nagyjából 2-3 zsemle margarinnal és sajttal.
4/11 anonim válasza:
szerintem abszolút nem sok.ha kiszámolod napra lebontva még kevés is.nekem havi 40ezer forint sem elég:D
5/11 anonim válasza:
Heti 280 euró a fizetésem, ebből 30 marad meg. :D
6/11 anonim válasza:
Dehogy koltessz sokat! Egyatalan nem,ne aggodj! Le sem irom en mennyit koltok el.
8/11 anonim válasza:
Utolso,az ebedet nem irta,arra nem kell koltenie!
9/11 anonim válasza:
Vacsira is lehet főtt hamit enni. otthonról meg szendót vinni.
10/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem költesz sokat.
Egyik kollégista ismerősöm 10000Ft-tal indul útra hetenként. Ebből lejön a tömegközlekedéssel való hazautazás, aminél a jegy kb. 2000Ft. Tehát marad neki kb. 8000, és csak tízórait kell vennie, mert reggelit, ebédet, vacsorát kap. Szinte minden héten kicsúszik a 8000Ft-os keretből... Ezek alapján is végiggondolhatod! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!