Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Van valahol akcióban a tej?

Van valahol akcióban a tej?

Figyelt kérdés
2013. okt. 1. 12:17
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi most a sparban vettünk Kancsós tejet. [link]
2013. okt. 1. 12:23
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

Ez nem rossz! De 1, 5 % os esetleg...én azt szoktam adni a kisfiamnak...!

2013. okt. 1. 12:39
 3/9 anonim ***** válasza:
Talán még a Tescoban akciós.165-ért vettük valamelyik nap.Ezt : [link]
2013. okt. 1. 14:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Van 1.5ös is. Ez nagyon finom.Jobb mint a Mileko.(tescos)Szerintem... Csak ez nem UHt hanem sima. Kb 2 hétig jó.
2013. okt. 1. 14:09
 5/9 anonim ***** válasza:

Amit a 3-as felrakott (most voltam) Coop-üzletben, ott is van kb. 160-170 ft között. Nem ismerem, ezért nem mertem elhozni!

Az biztos, hogy 1,5 %-os!

Valaki vett már ilyet, mi a véleménye róla?

2013. okt. 1. 15:25
 6/9 anonim ***** válasza:
1 és 3as vagyok.Nagyon izlik nekünk.
2013. okt. 1. 16:42
 7/9 anonim válasza:
Én nagyon rákaptam a házi tejre. Sokkal olcsóbb, mint a bolti, pedig nincs kiszedve belőle minden... 165 Ft (annyi, mint az az ótvar szlovák Mleko) itt nálunk a pécsi vásárcsarnokban, de szerintem mindenhol kell lennie ilyen termelőnek. És persze sokkal finomabb, egészségesebb, stb, btb.
2013. okt. 5. 09:22
 8/9 anonim ***** válasza:
Hirvenkurpa! Hol veszed ilyen olcsón a házitejet? Nálunk 200-nál kezdődik. Amúgy a Coop-os üzletekben tartósan 159, de a múltkor a Lidlben is annyi volt. Mi általában olcsó szlovák, szlovén stb. 1,5 %-os tejet veszünk. Mindig ahol a legolcsóbb. A minap az óbudai Auchanban 145 volt. Újabban a reklámújságokban nem reklámozzák, csak a magyar tejeket, amik drágábbak. Ezért érdeme nézelődni a hiperekben.
2013. okt. 5. 10:39
 9/9 anonim ***** válasza:
A 3-as én vagyok :D Nekünk semmi bajunk nincs ezzel a tejjel . Bár leginkább kávéhoz,sütikhez használjuk . :)
2013. okt. 8. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!