Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mit csináljak hogy ne csípjen...

Mit csináljak hogy ne csípjen kétszer?

Figyelt kérdés
Imádom az erőset csak azért nem eszek mert amikor kakilok csíp.
2013. szept. 15. 12:57
 1/5 anonim ***** válasza:
27%

Ne egyél csípőset!

Nem mindenki bírja, és ha ennek ellenére mégiscsak eszel, előbb-utóbb nemcsak csípni fog, de előfordulhat, hogy "aranyered" lesz tőle, és akkor az viszont tartósan veled marad!

2013. szept. 15. 15:14
 2/5 A kérdező kommentje:
Úgy látom nem értetted a kérdésem lényegét. De sebaj ment a piros kéz.
2013. szept. 15. 20:45
 3/5 anonim ***** válasza:
36%

Már ne haragudj, de azt kell mondanom, hogy egy ilyen egyszerű kérdést még azért megértek, nem vagyok agyalágyult.

A válasz: ne egyél csípőset, ha ennyire nem birod, hogy még másnap reggel a rötyin ülve égeti a végbeledet!!!!

Könnyen kialakulhat tőle egy aranyér, amely viszont egész életed végéig megmarad!

Tudod, nem az az aranyér, amit be tudsz váltani valutára, hanem az a betegség, amely ha időközönként kiújul, leüléskor, WC-zéskor a kínok-kínját állod ki!!!

Ismétlem: ha még másnap is csíp, akkor ne egyél erőset!!!

Felfogtad, megértetted????

2013. szept. 15. 21:08
 4/5 A kérdező kommentje:
Elég sok embernek csípi. Mégis esznek és nincs aranyerük, neked viszont egyre több piros kezed lesz.
2013. szept. 15. 21:37
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én sokat eszem nagyon csípőset, de engem nem csíp. anyum is szereti a csípőset és ő, ha jól tudom, h ne csípje őt másodszor, akkor a csípős-étel evés után iszik mindig tejet /írót/ kefírt ..... vagy vmilyen folyós tejterméket.
2013. szept. 17. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!