Van pár ötletetek?
Boltbol: tejberizs, tejszelet, turo rudi,muzliszelet, joreggelt keksz, kremturo,puding.
Otthonrol: gofri, pancake, bundas kenyer,bolti leveles tesztas peksuti vagy pogi, szendvicssutos szendvics, muffin, hot dog, hazi pizzaszelet.
Ha lentebb görgetsz, ott van magyarul is, hogyan kell megfőzni a rizst az onigirihez.
Majd írd be a keresőbe: "onigiri receptek", kismillió változatot lead, az ízesítésnek, és a formának, édesben, sósban. Pl. zöldpaprikát félbevágva megtöltesz vele, én a közepébe nyomtat félbevágott főtt tojást, stb. stb. Majd látod, mennyi variáció, csak győzz közülük választani!
vegyél leveles tésztát, vágd 3szögekre, tegyél bele tölteléket (hagymával összepirított darálthúst fűszerezve, vagy a tegnapi pörköltből vagy párolt zöldségeket sok sajttal), csavard fel és kész a szuperfinom házi croissant. Hipp-hopp megvan, 10 perc alatt meg is sül, sztem fél óra alatt elkészül az egész vagy kevesebb!!! Nekem ez a kedvencem!
VAGY
csomagolj neki palacsintát
VAGY
salátát (majonézes húsos) és tehetsz mellé neki 1-2 pirítóst
VAGY
bögrés sütit :)
VAGY
csomagolj neki villásreggelit dobozba. (rántotta, virsli, sült paradicsom, kenyér, villa)
Ezeket én mind vittem magamnak suliba, de én csináltam meg magamnak, mert annyira korán kellett elindulnom otthonról, hogy nem ébresztettem fel inkább anyunak :D
és nem, nem néztek hülyének, hogy villásreggelizem, sőőőőőt, másnap már együtt villásreggeliztünk a többiekkel :D jó kis szokás lett belőle, még receptnapokat is tartottunk, hogy megbeszéltük h milyen napon mit hozzunk suliba. egyik nap rántott halat rizzsel, mi nagyon élveztük :"D
további ötletek:
Ha előző nap császármorzsa volt, akkor vigyen azt, ha krumplinudli, akkor meg azt, túrós tészta, grízes tészta.
Értem én, hogy ne egye magát tele a gyerek mert ebédes, hát kis adagot csomagolj, mellé vmi kiegészítőt, gyümölcsöt vagy zöldségrágcsát (répacsíkot, mert az kapós. Sokkal jobb, mint a csoki meg ezek szerintem, és élmény is elfogyasztani ezeket a többiekkel.
remélem segítettem legalább egy kicsikét :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!