Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Melyik a legolcsóbb rágcsa?

Melyik a legolcsóbb rágcsa?

Figyelt kérdés
olyanra gondolok, ami mellett ha elmegy az ember, vesz belőle egy kicsit, vagy kitölti egy tálkába és behabzsolja, de nem vacsora jellegű, csak nasi.

2013. aug. 28. 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Hello

A lótáp

2013. aug. 28. 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Bolti,vagy amit te keszitesz? Bolti eseten stickletti, popcorn, gyori edes kekszek, sosmogyoro,chips. Ha keszited akkor kokuszgolyo,raffaellogolyo, sajtos ropogos rud, pogacsa.
2013. aug. 28. 21:41
 3/7 piriiiiii ***** válasza:

Napraforgó mag, habár azt habzsolni nem lehet...

Mogyoró, csipszek, kekszek. Úú, amit szeretek, az a sajtos tallér, de a házi a legjobb, amit boltban kapsz, az ízetlen és száraz.

2013. aug. 28. 21:43
 4/7 anonim ***** válasza:
A házi sós tallér tényleg nagyon jó.Én személy szerint a kesudiót szeretem a legjobban, bár nem tudom, hogy az-e a legolcsóbb.
2013. aug. 28. 21:47
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm! A sajtos tallér tényleg jó ötlet!

én gondoltam még müzlire, tudjátok vannak azok a csokis puffasztottrizs szerű dolgok. Ezekből ismeritek a legolcsóbbat, ami azért még nem nagyon ízetlen?

2013. aug. 28. 21:53
 6/7 anonim ***** válasza:
az olcsó is finom lesz, ha teszel a tejbe egy kis nesquick kakaót!
2013. aug. 28. 22:04
 7/7 anonim ***** válasza:
A pattogatott kukorica: akár a kész zacskós, akár az, amit magadnak készítesz el a mikróban.
2013. szept. 21. 18:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!