Segítene valaki zabtej készítésben?
Figyelt kérdés
Sokszor próbáltam zabtejet készíteni, zabpehelyből. Sok módszerrel, de minden alkalommal hányásízű förtelem lett, szürkés színnel.
1. Melyik vegán tejfajta a legtejszerűbb?
2. Hogy készíthetem el olcsón, hogy tejszerű íze legyen?
Köszönöm.
2013. aug. 19. 00:43
2/3 anonim válasza:
a legtejszerúbb a mandula és a kesudió: hidegen beáztatod pár órűra, 6-7 szeres vízbe, aztán erős turmix-szal 4-5 perc, aztán leszűröd, vagy vásznon átnyomod, pld textilpelenkán.
napraforgóból is majdnem olyan jó, azt is ugyanúgy kell.
3/3 anonim válasza:
zabtejet nem nagyon próbáltam, de elég nehéz eltalálni az arányt. de pld rizsből egyszerűbb: főtt rizst kevás vízzel összeturmixolsz, leszűröd és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!