A lekváros kenyér tényleg hízlal?
A lekvár hogyne hizlalna.
Alapól tele van tömve cukorral, a kenyér úgyszintén hizlal alapból. Még ha a lekvárba nem is lenne cukor akkor is mert a gyümölcs tartalmaz valamennyit, és ha édesítőszerrel keverik a kenyéren akkor is hizlal igaz kevésbé, de úgy tudom az édesítő szerek tartalmaznak káros anyagokat amik ugyanúgy hízást okozhatnak mint a cukor, ezeket nem arra tervezték hogy a fogyókúrázok egyék hanem a cukorbetegeknek.
én pl cukor nélkül főzök lekvárt, meg is eszem a lekváros kenyeret, mégse vagyok elhízott. Mert nyilván mozgok is mellé.
Semmiről nem lehet kijelenteni, hogy hízlal, mert nem mindegy a mennyiség, nem mindegy hogy egész nap csak két szelet lekváros kenyér, más nem, satöbbi.
Ha édességet kívánsz reggel, akkor a lekváros-vajas kenyér teával vagy meleg tejjel sokkal jobb, mint bármilyen nehezebb csoki vagy kávé.
A lekvár jól beindítja a székletet is, pl. Guttalax és egyéb vegyi cuccok helyett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!