Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A lekváros kenyér tényleg hízlal?

A lekváros kenyér tényleg hízlal?

Figyelt kérdés
mármint az eredeti lekvár, házi
2013. aug. 14. 20:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
A kenyér hízlal. A lekvárról nem tudok, de ez már elég szerintem :D
2013. aug. 14. 20:33
 2/14 anonim válasza:
59%
ugye ezt most nem gondoltad komolyan?!
2013. aug. 14. 20:33
 3/14 A kérdező kommentje:
2.: ez egy kérdezős oldal te értelmi fogyatékos..
2013. aug. 14. 20:35
 4/14 anonim ***** válasza:

A lekvár hogyne hizlalna.

Alapól tele van tömve cukorral, a kenyér úgyszintén hizlal alapból. Még ha a lekvárba nem is lenne cukor akkor is mert a gyümölcs tartalmaz valamennyit, és ha édesítőszerrel keverik a kenyéren akkor is hizlal igaz kevésbé, de úgy tudom az édesítő szerek tartalmaznak káros anyagokat amik ugyanúgy hízást okozhatnak mint a cukor, ezeket nem arra tervezték hogy a fogyókúrázok egyék hanem a cukorbetegeknek.

2013. aug. 14. 20:42
 5/14 anonim ***** válasza:

én pl cukor nélkül főzök lekvárt, meg is eszem a lekváros kenyeret, mégse vagyok elhízott. Mert nyilván mozgok is mellé.

Semmiről nem lehet kijelenteni, hogy hízlal, mert nem mindegy a mennyiség, nem mindegy hogy egész nap csak két szelet lekváros kenyér, más nem, satöbbi.

2013. aug. 14. 20:45
 6/14 anonim ***** válasza:
70%
egészségtelen. de most nagyon megkívántam!
2013. aug. 14. 20:45
 7/14 anonim ***** válasza:
Komolyan kerdezed? Persze! A lekvar tomeny cukor,foleg a hazi, a kenyer pedig szenhidratbomba! Egyutt pedig...
2013. aug. 14. 21:21
 8/14 anonim válasza:
0%
Ennyi ésszel szabadlábon még én vagyok az értelmi fogyatékos, na vegyük már komolyan... ha valaki olyat ír amit te nem szeretnél hallani, akkor már egy hülye kis értelmi fogyatékos? Nőj már fel végre és gondolkozz normális emberi aggyal, és ne ez legyen a legnagyobb bajod.
2013. aug. 14. 21:46
 9/14 A kérdező kommentje:
utolsónak: a többiek rendes válaszokat tudtak adni, amiből ki is derült, hogy hizlal valamennyire, tehát megtudtam amit akartam..hogy miért kérdeztem az már az én dolgom..te írtad csak egyedül lenézően, hogy komolyan gondolom e? Miért ne kérdezhetnék ilyet, mi nem tetszik ebbe te buta hülyegyerek..?
2013. aug. 14. 22:32
 10/14 anonim ***** válasza:

Ha édességet kívánsz reggel, akkor a lekváros-vajas kenyér teával vagy meleg tejjel sokkal jobb, mint bármilyen nehezebb csoki vagy kávé.

A lekvár jól beindítja a székletet is, pl. Guttalax és egyéb vegyi cuccok helyett.

2013. aug. 15. 09:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!