Valaki tud nekem olyan konkrét csokikat. Nasikat mondani amik nem olyan egészségtelenek, amiből nyugodtan ehetek (mértékkel)?
Figyelt kérdés
2013. júl. 22. 16:46
3/14 Szcsabika21 válasza:
Szia!
Tudnál nekem olyat mondani amelyik egészségtelen (mértékkel)?
4/14 Ikonstar válasza:
A csoki egészséges étel. Ne hallgass a sok besavanyodott idiótára, akik minden olyan dolog ellen küzdenek, ami jó, értékes vagy finom.
Legyen valódi, tiszta csoki. Mértékkel fogyasztva kifejezetten jót tesz! (Mértékkel még ihatsz kólát, ehetsz hamburgert stb.)
5/14 anonim válasza:
Hol hallottad azt a marhaságot, hogy a csoki egészségtelen.
Legfinomabbak a legalább 70%-os belga csokik.
6/14 anonim válasza:
Ne hallgass a fényevő "egészség" gurukra.
7/14 showmesthing válasza:
A turu rudihoz visszaterve. A norbi update féle cukormentes valtozat meg jobb es az ize sem kulonbozik a pottyosetol.
9/14 anonim válasza:
Mértékkel fogyasztva bármit megehetsz. A különbségek a csoki pozitív hatásainál vannak. Az én izlésemnek a mogyorókrémes és marcipános csokik felelnek meg leginkább, a "boldogsághormon" dopamin termelését viszont a tiszta kakaó segíti, ami keserű. Ezért étrendkiegészítésként a 70% feletti kakaótartalmú fekete csokikat ajánlják. Hát nem nagyon tudom elképzelni azt, aki abból betegre eszi magát :-)
10/14 anonim válasza:
Magas kakaótartalmú étcsoki. :D egyébként a legtöbb túró rudiban nem csoki, hanem tejbevonó (vagy étbevonó) aminek a kakaótartalma csak 10 % körüli, persze a túró ettól egészséges benne. Egyébként a tejcsokik 30 % körül vannak, az étcsokik 50, de vannak különlegesebbek, de azokra mindig ráírják jó nagy számokkal h pl 81 % vagy 70 %
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!