Tudnátok olyan ételeket, recepteket mondani amivel könnyen fel lehet szedni kilókat? Tanácsokat is elfogadok! De a porokat. és ilyesmiket hanyagoljuk.
16F vagyok 172magas, 52kiló.. tudom hogy vékony vagyok.. viszont elég kitartó,és tanácsokat szívesen elfogadok!
Köszönöm!
Dödölle jut hirtelen eszembe. A rántott dolgok és a zsíros ételek is hízlalnak. Nem beszélve a süteményekről.
Tényleg érdemesebb kikérni egy edzőterembe szakértő segítségét. Ő segíteni fog, hogy legyél nagyobb. Egy idő után pedig el is hanyagolhatod, mert érzed mire van szükséged, és bele is tanulsz mi mire jó.
Szia!
Reggelinek egyél
paradicsom-paprika-gomba alapon egy jó kis 2tojásos rántottát 1szelet tönkölykenyérrel vagy
barnakenyér, sajtkrém, sonka, sajt, főtt tojás zöldségek vagy
zabkása dióval, joghurttal
tízórai ugyanígy szendvics, müzliszelet, puffasztott búza kefírrel, gyümölcs-aszalt gyümölcs. mandula, diákcsemege, mogyoró, kókuszreszelék vagy ebből készült süti
ebédre
levesek, krémlevesek reszelt sajttal
kukoricás, zöldborsós rizs husival
főzelékek párolt husokkal
egytálételek
krumplipüré sült csirkével, ubisali
tönkölytésztából zöldséges-husos tészták, túrós, ákostészta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!