Hol tudok mentalevet venni, beszeszezni?
Itthon szeretnék különleges limonádét készíteni és menta levelet kell beletenni (fontos!)
Hol szerezhetek be frisset, nem szárítottat?
Az igen :)
Hát remélem találok, mert egy kisvárosban lakok és errefelé csak a tescoban van ilyesmi ahova én sose megyek mert autó híján nem lehet megközelíteni...
De ha valahol látok akkor veszek, csak nem tudom hova rakjak mert a cicáim szeretik megrágcsálni a virágokat meg mindenféle növényt :P (Ezért sosem tartok virágot vázában asztalon meg semmit... :S )
A mentát szerintem nem fogják rágni, az enyémeim sem teszik (ellenben a paprikát azt igen:D).
Egyébként a félárnyékos helyeket kedveli és sok vizet megiszik (legalábbis nálam). Ha nem nedves a földje, öntözd meg mindig, akár naponta is, ha napfényes helyen van (nekem az erkély elég napos, de szépen nő ettől függetlenül). Hamar nagyobb cserépbe kell ültetni, mert szeret terjeszkedni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!