Melyik a kedvenc csokitok?
Figyelt kérdés
Miben más, mint a többi?2013. júl. 15. 19:53
11/24 A kérdező kommentje:
Miért ez a kedvencetek? Mitöl? Krémesebb, zamatosabb stb...?
2013. júl. 15. 20:23
12/24 anonim válasza:
10-es vagyok.
Azért mert én a sokak által kedvelt Milkát geljédesnek találom, hogy az olcsóbbakról még csak ne is beszéljek.
A Lindt pedig minőségi csoki, és meglepő, de a Bellarom (Lidl saját márkája) is nagyon finom, sokkal jobb a már említett Milkánál.
Snickerset csak egyszerűen imádom, a Ferrero Rochert pedig szerintem nem kell magyarázni, van olyan ember, aki nem rajong érte? :D
13/24 lencsefőzelék válasza:
Nekem az, amit én csinálok házilag kakaóvajból, mert abban tudom, hogy mi van (cukor pl. egy gramm sincs).
14/24 anonim válasza:
Ritter csokiból a fehércsokis, egész mogyorós, rizspelyhes.
Azért mert rengeteg ropogtatni való van benne, és ezek elveszik a fehércsoki édességét, de minden, ami benne van, jó minőségű és finom.
17/24 anonim válasza:
Milka , Toffifee , Bounty , Snickers , Mars , Boci , schogetten ....
Jaaj nagyon sok kedvenc van , mindet szeretem , csak ami keserű vagy marcipános vagy rummos azt nem :D
18/24 anonim válasza:
Joghurtos milka, mert egyszerre édes és savanykás joghurt ízű :)
19/24 Tonnyhero válasza:
Tejcsoki! Elolvad a számban!
20/24 anonim válasza:
Toffifeee, Mars, Snickers, mogyorós és mazsolás Milka, mindegyiket szeretem. Hogy miért? Így kívánja a szervezetem. :D Mondjuk joghurtos már nem gyere be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!