Hol tudnék ilyet venni?
2013. júl. 1. 20:52
1/5 anonim válasza:
A Nagycsarnok mellett van egy ilyen ázsiai bolt, a nevét nem tudom, de ha a Deák felé villamosról leszállsz, akkor szembe van a Csarnok, na a balkézfelőli első utcának a sarkán van. Ott árulnak mindenféle csokipasztillákat, abbana sorban, ahol a pénztár van. De sztem ilyen nagyobb boltokban is... (Tesco..)
2/5 A kérdező kommentje:
és valahol miskolc környékén ?:S
2013. júl. 1. 23:16
3/5 anonim válasza:
Hát ott nem vagyok jártas ilyesmiben, de mondjuk nagyobb boltokban megnézheted (Tesco, Interspar), sőt néha az Aldiban és a Lidlben is egész sok dolgot árulnak, ott is körülnézhetsz....
-----
Utánagugliztam neked, és azt írják egy fórumon, hogy az Aldiban van, de az megolvad sütésnél, mert fondühöz van, viszont elvileg árulnak a Metroban is. Az van Miskolcon, nem?
És bocsi, hogy alapból BP-ben gondolkodtam, utána rájöttem, h nem mindenki pesti :D csak alapból ez az ázsiai bolt ugrott be, azért nem is gondolkoztam másban, bocsesz :)
4/5 A kérdező kommentje:
Húú köszi :D nem miskolci vagyok..de ez van a legközelebb :D egy kisvárosban élek ahol semmi sincs :S (tesco van de ott nem találtam ) a közeljövőbe úgyis megyek fel majd miskolcra akkor majd megnézem a metróba meg az aldiba :D
2013. júl. 3. 00:42
5/5 anonim válasza:
Metro, Lidl, Aldi, Penny, Spar, Tesco.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!