Ha éjszakára nem raktam a felbontott mustárt a hűtőbe meg tud romlani?
Figyelt kérdés
2013. jún. 2. 09:34
1/6 anonim válasza:
Én is jártam már így, a tubusos mustárral, majonézzel. Nem igazán merült még fel bennem, hogy esetleg megromlott!
Beraktam a hűtőbe, amikor észrevettem, utána ugyanúgy fogyasztottam, mintha semmi sem történt volna.
2/6 anonim válasza:
mi a mustárt felbontás után sem a hűtőben tartjuk hanem a konyhában a polcon
eddig még soha nem romlott meg/nem lett furcsa íze és nem is lettünk betegek tőle/
egyszer volt olyan hogy amikor egy új üveges mustárt vettünk és felbontottuk kellemetlen keserű íze volt vissza is vittük a boltba és kicserélték
3/6 anonim válasza:
Mustárt soha nem tartok a hütöben, teljesen felesleges, ugyanis a mustár nem romlik meg, a legrosszabb esetben - ha nyitott üvegben van, kiszárad a teteje.
4/6 anonim válasza:
Ahogy az előzők, én is simán a konyhában tartom a mustárt, sosem romlott meg, igaz, miért is tette volna? :)
5/6 biaaa3 válasza:
Én soha nem teszem hűtőbe a mustárt, majonézt, még akkor sem ha 4-5 hónapja van felbontva. És soha semmi baja nem lett.
6/6 anonim válasza:
Nem romlik meg! Mi felbontás után a hűtőben tartjuk! Jobb neki ott! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!