Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mitől lehet ez? Allergiás...

Mitől lehet ez? Allergiás lennék a tejre?

Figyelt kérdés
Pici koromban megittam a tejet , majd amikor 6-7 éves lettem , azóta nem veszi be a szervezetem. Egyből visszajön , mégcsak lenyelni se tudom , de ha mégis nem telik bele 1 perc és már vissza is jön. Kakaót megiszom, illetve minden tejterméket megeszek , megiszok (joghurtok , tojás, sajt, minden) csak a tejet nem bírom . Mitől lehet ? Eléggé zavar, ugyanis 1- nem tudom mitől van ez, 2- tudom , hogy nagyon sok vitamin van benne !
2013. máj. 31. 06:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Bemeséled magadnak, hogy nem bírod meginni. Vagy kicsi korodban ittál megromlott tejet, és ezért nem kívánod.

Ha allergiás lennél rá, akkor a kakaót és a többi tejterméket sem, tudnád meginni.

2013. máj. 31. 07:37
 2/6 anonim ***** válasza:

Valószinüleg valami rossz élményed van, amire tudatosan nem emlékszek, csak igy reagálsz.

Viszont semm sem akadályoz meg abban, hogy ne igyál sima tejet, idd kakaóként, tejeskávéként, vagy fogyaszd más tejtermékek formájában - ugyanis igy is minden hasznos anyagot megkapsz belöle, semmi különbség sincs pl a tej és a kakaó között (feltéve, hogy nem rakod tele cukorral)

2013. máj. 31. 08:39
 3/6 anonim ***** válasza:

Ha allergiás lennél,akor menne a hasad a többi tejterméktől is.

Most csak bebeszéled magadnak,kb mintha békacombot kellene megenni,de te undorodsz tőle.De ha nem tudnád mi az,megennéd minden baj nélkül.

2013. máj. 31. 09:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a laktózmentes tejet és ha arra is ilyen tünet jön ki,akkor tényleg pszichés ok van mögötte.
2013. máj. 31. 11:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, én is gondoltam erre, de próbáltam már azt is , hogy 'teljesen pozitívan ' álltam hozzá , pl ilyeneket mondogattam magamban : Hú de fincsi lesz, ez az ihatok egy pohár tejet , és így sem ment.
2013. máj. 31. 13:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Laktózmentes tej fölösleges,laktózintoleranciával a kakót,sajtot,egyéb tejterméket se birná.

Egyszerűen pszihés.

Ne igyál tejet és kész.

2013. máj. 31. 13:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!