Melyik a kedvenc Milka csokid?
Figyelt kérdés
2013. máj. 27. 22:37
2/35 Reménytelenség válasza:
Nem vagyok egy édes szájú, de egyszer megkóstoltam a barackosat. Nagyon finom volt. :)
3/35 anonim válasza:
A tehénfoltos, félig tejcsoki, félig fehér. De az epres is jó.
6/35 anonim válasza:
Ma amikor Milkát ettem pont azon gondolkoztam, hogy fel kéne tennem egy ilyen kérdést. :D
Úgy látszik megelőztél
Amúgy a kedvencem az Alpine Milk Cream és a Chocolate Dessert. :D
7/35 anonim válasza:
nekem is karamell,főleg az új
meg volt régebben görögdinnyés-pattogócukros,ilyen limitált kiadásban,na az nagyon jó volt,kár hogy már nincs
8/35 anonim válasza:
Marcipán,de nagyon finom a Chocolate Dessert és a Noisette.
9/35 anonim válasza:
Egyedül a mogyorós milka. Többi túl édes nekem. Én az ét csokit szeretem, de azt a milka nem gyárt. Régen pár éve árultak erős paprikásat, azt szerettem még, de csak limitált kiadás volt, nem tudtam túl sokat venni belőle.
10/35 anonim válasza:
Nekem az Oreo-s és a noisette. Utóbbiban azt szeretem, hogy picit nutella íze van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!