Egy kérdésem volna. Valamelyik környező országban legális a kutya hús? Vagy csak Kínában az? Semmi gyűlölet nincs bennem, pusztán egyszer szívesen megkóstolnám.
1)Mit nevezünk haszonállatnak? Hát azt amit mi emberek kikiáltottunk annak. Más kultúrában, más időben, máshol lehet hogy éppen az van kikiáltva családtagnak, amit te haszonállatként tartasz számon. Indiában például a tehén. Sajnos elfelejted hogy ezek az állatok éppen olyan intelligensek mint egy kutya, sőt a sertés egy 3 éves gyerek szintjén van, még videó játékot is tud játszani.... ha nem hiszed, erre van egy kísérlet, videóval, megkeresheted! A helyzet az, hogy elfogadom azt hogy valaki felháborodik rajtam, mert ő pl nem eszik állati eredetű táplálékot, de egy olyan ember, aki falja a hamburgert, a csirkemellet, és a többi húst, ami szintén állati eredetű, nekem ne hőzöngjön azért, mert én megenném a kedvenc ÁLLATÁT. Ezzel az erővel pedig mindenki kannibál, hiszen egy állat is vérből, húsból áll, és egy tehén más kultúrában szent állat, barát, családtag....
2)
Moderátorok látom előszeretettel törlik hozzászólásaimat, nem baj leírom még egyszer. lehet véletlenül ly J vel írtam a papagájt, de ezen kívül más fogásod nincs rajtam, és pattogsz mint a nikkelbolha örömödben, hogy valami, a tárgyhoz köze nem lévő dologba beletudtál kötni.... Megjegyezném még, hogy az előttem lévő kommentelő például nem egy, hanem sokkal több szarvashibát elkövetett nyelvtanilag, őt mégsem ugatod le....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!