Nyúlhús helyett csirke lehetséges?
Figyelt kérdés
Több érdekes nyúlhús recepet olvastam mostanában, szivesen ki is próbálnám némelyiket, de a családomban senki nem eszi meg a nyulat.
Ezért arra gondoltam, hogy helyettesithetem-e pl. a nyúlcombot csirkecombbal?
Azt tudom, hogy valamennyire más lesz az ize, de szerintetek igy lehet még finom az étel, vagy valamit még módositani kellene (füszerezés), vagy más húsfélét keresni vagy mit kéne még figyelembe vennem?
Elöre is köszönöm azoknak, akik értelmes választ adnak.
2012. febr. 18. 13:14
11/14 anonim válasza:
Finom lesz biztos csirkemellből vagy combból is, de nem lesz ugyanaz! :)
12/14 anonim válasza:
A nyúlnak nincs karakteres ize, ezért nyugodtan helyettesithető a receptekbe csirkével, ami szintén nem erősen karakteres. Ha jó recepted van, nyugodtan csináld csirkével. Én pl. szoktam vadast csinálni tyuk combból. A család kedvence. A fantázia nem szab határt a főzésnek.
13/14 A kérdező kommentje:
ma 06:26-os: Köszi a válaszodat, meghoztad a bátorságomat, ki fogom próbálni.
2012. márc. 28. 13:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!