Heti 25 dkg csokoládé fejadag elégséges?
Figyelt kérdés
ápr. 20. 14:42
2/10 anonim 

válasza:

"Kiderült, hogy hálatüntetéseket rendeztek Nagy Testvérnek a csokoládé-fejadag heti 20 grammra való emeléséért is. Pedig csak tegnap jelentették be, gondolta, hogy az adagot heti 20 grammra csökkentették. Lehetséges volna, hogy ezt is beveszik az emberek, alig 24 óra múlva? Igen, bevették." ('George Orwell: 1984)
3/10 anonim 

válasza:

Inkább sok, de hol van ilyen egyáltalán?
4/10 anonim 

válasza:

Egészségtelenül túl sok. Inkább 35 gramm
6/10 anonim 

válasza:

Ha jó csoki akkor elég ha rossz akkor meg nem is kell.
7/10 anonim 

válasza:

Mivel nincs rá szükség, ez egy hülye kérdés. Elvileg egészséges, de gondolom nem 99% kakaótartalmúról van szó, szóval valószínűleg egyenes út az elhízáshoz.
8/10 anonim 

válasza:

Én túlsúlyos vagyok és túl sok édességet eszem, de heti 25 dkg csokit még én sem zabálok neg
9/10 anonim 

válasza:

25dkg az két és fél tábla Milka csoki. Nem sok.
10/10 anonim 

válasza:

Összetevőktől függően, lehet igen és nem is.
Ha cukormentes, tartósítótszer mentes, akkor többet is lehet enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!