Miért csinálhatja ezt az aljasságot ez az angol szupermarket?
“ És csak pár nap múlva kaptad vissza?”
Nem, van hogy soha mert beleragad. 🤷♀️
Továbbra se értem ezt a vergődést, ha visszautalják akkor mi a gond?
Most a palackvisszaváltásnál is max pár nap szabály szerint a visszautalàs. (Gyakorlatban meg perceken belül megjön.)
Számomra nem a későbbi visszatérítés az aggályos, hanem az az informatikai rendszer, amivel a bolt beléptető kapuján keresztül bele tudnak nyúlni a számlámba.
Hol lesz ennek a vége? Most még csak bolt, aztán busz, metró, vonat?
És még sorolhatnám.
Mindenki jogosult lesz ki-be mászkálni a számlámba?
"Nem, van hogy soha mert beleragad. 🤷♀️"
Érdekes, nekem sosem ragadt be, viszont a covid óta nálunk mindig van pár kocsi, amibe nem is kell. 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
"Továbbra se értem ezt a vergődést, ha visszautalják akkor mi a gond?"
Nem vagyok bank, és nincs kedvem hitelezni pár napra sem.
"Most a palackvisszaváltásnál is max pár nap szabály szerint a visszautalàs. (Gyakorlatban meg perceken belül megjön.)"
Nálunk azonnal kapom a bont, amit a kasszánál azonnal kifizetnek, ha nem vásárlok.
Én meg azt a vergődést meg álhírterjesztést nem értettem, amit a btétdíjnál csináltak.
Ahhoz mit szólnál, ha minden nap csak ott tudnál reggelit venni - mondjuk max, 1500 Ft-ot szánnál rá -, és naponta vonogatnák le az 5000 Ft-ot.
Hónap végén is tetszene ez neked, hogy "majd visszautalják"? Te meg fizetgetheted az MVM-nek az elmaradt befizetés miatta kamatot, mert az Aldi még nem utalta vissza a pénzedet a csekk befizetésnek a határidejéig?
Az hogy ingyen használják a pénzed napokig. Tíz font nem sok, de naponta pár tízezer vásárló esetén már látható összeg, hogy érdemes legyen forgatni. Vagy különben miért nem adják vissza a távozáskor?
"Hónap végén is tetszene ez neked, hogy "majd visszautalják"? Te meg fizetgetheted az MVM-nek az elmaradt befizetés miatta kamatot, mert az Aldi még nem utalta vissza a pénzedet a csekk befizetésnek a határidejéig?"
Ha összesen 10-20 fonton múlik hogy késedelmi kamatot kell fizetned, akkor ott te szúrtál el nagyon valamit, ilyesmit nem lehet egy üzletre kenni. Abba már bele se menve hogy eleve jó ideje kell már halogatnod a befizetést, hogy már késedelmiig juss.
19
De ez egyrészt nem Magyarországon van, másrészt nyugodtan mehet másik üzletbe vásárolni mindenki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!