Vettem XXL es savanyű káposztát romlott volt nektek is?
Figyelt kérdés
#Penny Market #romlott savanyú káposzta #nem látszott semmi #Fura volt az ize kicsit #sokadszorra szivatnak meg
tegnap 16:21
3/7 anonim válasza:
NEM, de szerinten eleve nem romlott az sem, amit veszel, csak nem tudod, milyennek kellene lennie.
4/7 A kérdező kommentje:
Ugye viccelsz?
tegnap 17:45
6/7 A kérdező kommentje:
Úgy 40 éve főzök szóval de sajnos romlott.Én sem sűrűn találkozom ilyennel..Fura volt az íze de látszólag semmi baja sem volt..Viszont főzve meg olyan mintha erjedne..És kicsit olyan megfogalmazhatatlan mellék íze van..Olvastam hogy néha a savanyítás gyorsítása érdekében ecetet tesznek bele..És ilyenkor lépnek fel a gondok..
tegnap 17:56
7/7 anonim válasza:
Szoval akkor most le akarod jaratni a punnymarketet? Miert nem naluk reklamalsz? En is vettem mar romlott tejfolt a kisboltban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!