Venni fogsz Dubai csokit?
Figyelt kérdés
dec. 13. 06:39
A kérdező szavazást indított:
Igen, meg kell kóstolni.
Nem érdekel.
66 szavazat
1/24 anonim válasza:
Nem fogok venni. Nem érdekel ez az egész Dubai mánia.
2/24 anonim válasza:
Eszemben sincsen ennyi pénzt kiadni egy csokiért, amiről azt sem tudom, hogy milyen ízű. Majd ha lemegy ez az egész őrület, akkor ötödáron megkóstolom, de gondolom hatalmas csalódás lesz úgy is. Az egész koncepció fura nekem.
3/24 anonim válasza:
Nálam a reklámokkal általában kontraproduktív hatást érnek el.
Nem tudom mikor kezdődött ez a dubai csoki őrület, nekem néhány hete jönnek szembe a reklámok, írások, amit el sem olvasok, de így is rátukmálásnak értékelem.
Azt sem tudom mitől takonyzöld belül, de gusztustalan látványnak is.
4/24 anonim válasza:
Azt se tudom pontosan mi az, csak neten látom a posztokat hogy mekkora őrület van. Nem igazán érdekel ez a csoki.
5/24 anonim válasza:
Igen, ha lesz a környéken az üzletben, akkor veszek majd. Szeretem a pisztáciát, így kb minden pisztacias újdonságot megkóstolok.
7/24 anonim válasza:
A Milka csoki mostani árát is sokallom, az meg háromszor drágább... Elfelejthethetik.
8/24 anonim válasza:
#4 vagyok
Ja, hogy ez valami pisztáciás cucc? Akkor még kevésbé érdekel mint eddig. :D
9/24 anonim válasza:
Szeretem a pisztáciát én is, tehát ha valaki megkínálna nem utasítanám vissza. De olyan mélyen nem izgat a dolog pláne hogy k*rva drága.
10/24 anonim válasza:
Nem. Nem rajongok Dubaiert. Meg az ára is sok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!