Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen új kiszereléseket...

Milyen új kiszereléseket (mennyiség vagy súly) tudnál elképzelni?

Figyelt kérdés
Én pl. 9 db-os (3x3) tojást, fél kilónál nagyobb rozskenyereket, sokféle 10 dekás őrölt kávét...
ma 16:19
 1/10 Metionin ***** válasza:
100%
Díjaznám, ha lenne fokhagymakrém olyan flakonban, mint a mustár vagy a ketchup. És ha több terméket lehetne osztott csomagolásban kapni, mint pl. van az a baconkocka, ami 2-3 kis rekeszre van osztva és nem kell az egészet egyszerre felbontani.
ma 16:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Hüüüü-ha! Neked aztán van fantáziád!
ma 16:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Kevesebb műanyag felhasználással gyártott termékek...
ma 16:46
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan lehetne nagyobb kiszerelésű liszt is a boltok polcain. Aki szeret sütni és rendszeresen teszi, annak 1 kg az semmi. (tudom, vannak olyan webshopok ahol lehet, de most a sima szupermarketekről beszélek)
ma 16:49
 5/10 anonim ***** válasza:
26%

egész sertés lefóliázva

mák, darabonként csomagolva

egymásba illő, klf méretű koporsók családok számára

egy rőf kolbász

ma 17:19
 6/10 A kérdező kommentje:
nagyon vicces...
ma 17:23
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Kisebb kiszerelésű, pl 250-330 ml tej. Egyedül élve, csak kávéba teszek, így 1 liter soha nem fogyna el. Marad a tejpor, vagy a "mag"tejek, de azok nem ugyan olyan jók.
ma 18:13
 8/10 anonim ***** válasza:
78%
A felsoroltakból a flakonos fokhagymakrém, és a 250 ml tej léteznek, lisztben is láttam 2 kg-osat, szerintem szupermarketekben azért nincs nagyobb kiszerelés, mert keveseknek lenne rá igénye.
ma 18:48
 9/10 Metionin ***** válasza:
#8. Hol van az a fokhagymakrém?
ma 19:52
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

A legtöbb dologból lehetne nagyobb, főleg ami eláll. Pl amit nem értek: folyékony kézmosó, több helyen van nyomós és mellette ugyanakkora utántöltő. Ennek mi értelme? Az utántöltő legyen minimum literes (tudom, létezik ilyen, de viszonylag kevés márkánál). Fogkrém is lehetne nagyobb, régen talán volt is. Néhány márkának van literes samponja, öblítője, tusfürdője, szerintem az is teljesen jó.

Volt most a hírekben a 3 literes üdítő, simán vennék.

Fájdalomcsillapítót is el tudnék képzelni nagyobb kiszerelésben.

A lisztet én nem érzem problémának, az papírban van, nem műanyagban, aki nagyon akar vehet egy zsugorral. És igen, az egyik márkánál van 2 kilós.

ma 19:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!