Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Romlott pulykamell felvágott?

Romlott pulykamell felvágott?

Figyelt kérdés

Tegnap este nyitottam ki, mindig megszagolom a húsokat, de az a tipik védőgázas szaga volt, nem tűnt úgy, hogy baja lenne.

Ma reggelire is azt akartam enni, már megettem egy körnek a 3/4 ét aztan megcsapott az a büdös hús szag, mikor már undorodik tőle az ember (még a párom is azt mondta, hogy ezt ő sem enné meg, pedig ő aztán távol áll a finnyástól).

Ha megettem belőle ilyen “sokat” lehet tőle bajom? Úgyértem hányás pl? Vagy hasmenés? Ez mondjuk a kisebb baj😂.

Hányásfóbiám van, de ami nagyobb baj, hogy este és holnap is program van, nem akarok rosszul lenni.

Mikorra jelentkezik bármi, ha okoz valamit?

tegnapelőtt 11:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Elég hamar, max1-2 óra.
tegnapelőtt 13:45
 2/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ha bajod lenne az eléggé gyorsan jelentkezne, itt inkább azzal lehet bajod ha a fóbiáddal foglalkozol és elkezdesz agyalni a dolgon.
tegnapelőtt 13:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Ennyitől nem valószínű hogy lesz bármi bajod.
tegnap 10:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!