Lidl-s bejgli másnak sem ízlik?
Figyelt kérdés
Nagyon sok fronton olvastam, hogy az emberek el vannak ájulva a Lidl-s bejglitől. Főleg a gesztenyéstől.
Próba cseresznye vettünk. Egy gesztenyéset és egy diósat.
Hát nem tudom. A férjemmel csalódottan néztünk egymásra, hogy ezért vannak oda ennyire?
Ettem már ennél rosszabbat is ami bolti ez tény. De még egyszer biztosan nem vennék.
A diós egy fokkal jobb volt.
Ha pontoznom kellene a diós 10/5. A gesztenyés 10/3.
nov. 21. 15:08
1/7 anonim válasza:
Tavaly vettem, idén még nem. Nekünk nagyon ízlett.
2/7 anonim válasza:
A barátom a mákosra esküszik. Én nem szeretem, ezért nem kóstoltam.
3/7 anonim válasza:
Nekem ízlik mind a három, pedig én elég kényes vagyok a bolti cuccokra, és persze ezekben is van káros anyag bőven, meg tartósítószer is. Tavaly vettünk egy cukrászdait, az sokkal rosszabb volt.
4/7 anonim válasza:
Ami helyben van sütve nagyon jó de idén ősszel még nem láttam.
Egyébként Fornetti gyártja nekik.
5/7 anonim válasza:
Tegnap ettem Lidlis mákosat és teljesen jó. Egy kicsit talán túl sok a mák benne, vagy a tésztája vékony, de ízre hibátlan.
6/7 anonim válasza:
Soha sehol nem olvastam erről semmilyen infót, de ettől a kérdéstől és eme lejáratástól felbuzdulva megkóstoltam és azt kell hogy mondjam hogy tényleg nagyon finom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!