Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Lidl-s bejgli másnak sem ízlik?

Lidl-s bejgli másnak sem ízlik?

Figyelt kérdés

Nagyon sok fronton olvastam, hogy az emberek el vannak ájulva a Lidl-s bejglitől. Főleg a gesztenyéstől.

Próba cseresznye vettünk. Egy gesztenyéset és egy diósat.

Hát nem tudom. A férjemmel csalódottan néztünk egymásra, hogy ezért vannak oda ennyire?

Ettem már ennél rosszabbat is ami bolti ez tény. De még egyszer biztosan nem vennék.

A diós egy fokkal jobb volt.

Ha pontoznom kellene a diós 10/5. A gesztenyés 10/3.

nov. 21. 15:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Tavaly vettem, idén még nem. Nekünk nagyon ízlett.
nov. 21. 15:39
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
A barátom a mákosra esküszik. Én nem szeretem, ezért nem kóstoltam.
nov. 21. 15:41
 3/7 anonim válasza:
100%
Nekem ízlik mind a három, pedig én elég kényes vagyok a bolti cuccokra, és persze ezekben is van káros anyag bőven, meg tartósítószer is. Tavaly vettünk egy cukrászdait, az sokkal rosszabb volt.
nov. 22. 01:18
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ami helyben van sütve nagyon jó de idén ősszel még nem láttam.

Egyébként Fornetti gyártja nekik.

nov. 22. 11:08
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap ettem Lidlis mákosat és teljesen jó. Egy kicsit talán túl sok a mák benne, vagy a tésztája vékony, de ízre hibátlan.
nov. 23. 05:24
 6/7 anonim ***** válasza:
Soha sehol nem olvastam erről semmilyen infót, de ettől a kérdéstől és eme lejáratástól felbuzdulva megkóstoltam és azt kell hogy mondjam hogy tényleg nagyon finom.
nov. 23. 22:10
 7/7 anonim ***** válasza:
[link] ...
tegnap 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!