Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A sütéshez való vajat és...

A sütéshez való vajat és margarint kenyérre lehet kenni és fogyasztható?

Figyelt kérdés

nov. 11. 09:19
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
A sütőmargarin nagyon más, szerintem konkrétan rossz íze van. Én igazából nem is értem az ilyen létjogosultságát, mert simán meg lehet csinálni vajkrémmel és teavajjal is mindent.
nov. 11. 09:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/10 anonim ***** válasza:
81%
A sütőmargarin és a szendvicsmargarin közötti különbség a kenhetőség, a kenhetőséget pedig olyan eljárásokkal érik el ami éppenséggel egészségtelenebb terméket eredményhez. Tehát igazándiból a kevésbé kenhető sütőmargarin egészségesebb mint a kenhetőbbre varázszsolt margarin! Îzkülönbségekről viszont nem tudok nyilatkozni.
nov. 11. 09:44
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
persze
nov. 11. 09:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/10 anonim ***** válasza:
46%

Sütéshez nincs külön vaj - a vaj minden esetben ugyanolyan.

A margarin teljesen más, vegyileg előállított akármi, a vegyszerek arányától függően ehető vagy csak sütésre való.

nov. 11. 09:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/10 anonim ***** válasza:
86%
Igen. Egészen nyugodtan. Mi is szoktuk ha pl nyaralóban sutni is akarunk meg kenni is akkor inkabb egyet veszunk es olyat
nov. 11. 10:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/10 anonim ***** válasza:
78%
bajod nem lesz tőle. Igaz kevésbé kenhető, mint a szendvicsmargarin.
nov. 11. 11:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/10 anonim ***** válasza:
56%
A sütővajat szeretem. A sütőmargarinnak érzek egy mellékízét, szagát, megeszem, de nem ízlik. Viszont észrevettem az edényben megmaradt sütőmargarinon, hogy megolvasztás és újrakeményedés után már sokkal gyengébb ez a mellékíz.
nov. 14. 21:15
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/10 anonim ***** válasza:
7-es, az attól még nem válik sütővajjá, az csak a kettévált pálmazsír.
nov. 15. 06:14
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/10 Zsuzs-Muzs ***** válasza:
100%
A csészés margarinoknak nagyobb a víz tartalma. Ettől kenhetőbbek. Régen nem volt pl. csészés Ráma margarin, csak a kocka. Sokan azt használták kenyérre vaj helyett.
nov. 15. 07:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/10 anonim ***** válasza:
A margarinok szintetikusak, és főleg nővényi alapuak, lassan a sima vajak is. A margarin a legrákkeltőbb étkezési anyagok között van (ezt iskolás étkeztetést szervező ismerős mondta), szóval én nem enném, és nem is eszem.
nov. 15. 20:07
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!