Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A sütéshez való vajat és...

A sütéshez való vajat és margarint kenyérre lehet kenni és fogyasztható?

Figyelt kérdés

nov. 11. 09:19
 1/6 anonim ***** válasza:
90%
A sütőmargarin nagyon más, szerintem konkrétan rossz íze van. Én igazából nem is értem az ilyen létjogosultságát, mert simán meg lehet csinálni vajkrémmel és teavajjal is mindent.
nov. 11. 09:28
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
A sütőmargarin és a szendvicsmargarin közötti különbség a kenhetőség, a kenhetőséget pedig olyan eljárásokkal érik el ami éppenséggel egészségtelenebb terméket eredményhez. Tehát igazándiból a kevésbé kenhető sütőmargarin egészségesebb mint a kenhetőbbre varázszsolt margarin! Îzkülönbségekről viszont nem tudok nyilatkozni.
nov. 11. 09:44
 3/6 anonim ***** válasza:
77%
persze
nov. 11. 09:46
 4/6 anonim ***** válasza:
42%

Sütéshez nincs külön vaj - a vaj minden esetben ugyanolyan.

A margarin teljesen más, vegyileg előállított akármi, a vegyszerek arányától függően ehető vagy csak sütésre való.

nov. 11. 09:56
 5/6 anonim ***** válasza:
86%
Igen. Egészen nyugodtan. Mi is szoktuk ha pl nyaralóban sutni is akarunk meg kenni is akkor inkabb egyet veszunk es olyat
nov. 11. 10:53
 6/6 anonim ***** válasza:
90%
bajod nem lesz tőle. Igaz kevésbé kenhető, mint a szendvicsmargarin.
nov. 11. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!