Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A pöttyös túró ruditól miért...

A pöttyös túró ruditól miért csak jobbak vannak? Más is észre vette hogy az eredeti márkától csak jobbak vannak?

Figyelt kérdés

Én eddig azt hittem hogy csak az eredeti a jó, az igazi, de rájöttem hogy még a CBA-s rudi is jobb. a Mizo márkájú is jobb. és szerintem még sorolhatnám

Nekem kicsit furcsa hogy az eredetitől sokkal jobbak vannak, nektek nem az?

amit meg tudtam még álapítani róla, hogy a Pöttyösben töményebb a túró. de hiába, a többi márka akkor is finomabb

nov. 8. 15:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%
Nincs olyan, hogy jobb. Olyan van, hogy neked x dolog jobban ízlik, mint y. Másnak meg y ízlik jobban.
nov. 8. 15:22
 2/12 anonim ***** válasza:
96%
Nagyon spórolnak rajta, régen jobb volt. De így is az egekben az ára, túl van az ingerküszöbömön már régóta, már 3 éve nem veszem. Előtte havi szinten 100-nál több is lement.
nov. 8. 15:22
 3/12 anonim ***** válasza:
58%
Nem. Sok sajátmárkás sokkal rosszabb.
nov. 8. 15:40
 4/12 anonim ***** válasza:
73%
Kóstoltam már sokfélét, Kockást, Mizot, stb, de továbbra is a Pöttyös a kedvenc. Ízlés kérdése a dolog.
nov. 8. 15:55
 5/12 anonim ***** válasza:
23%

A Pöttyös egy hulladék! Nevénkívül semmi köze a 80-as évek rudijához! Két ehető rudi kapható Magyarországon, az egyik a Mizó rudi, a máski a Magija (nagy ritkán a SPAR-ban lehet kapni.)

Az emberek többsége az agresszív marketing miatt veszi a Pöttyöst, olyan mint a Milka, ami szintén borzalmas...

nov. 8. 16:08
 6/12 anonim ***** válasza:
20%
Ez provokáció a részedről, más szerint meg nem így van.
nov. 8. 16:30
 7/12 A kérdező kommentje:
Én sem szeretem a sima milka csokit, de a mogyorós jó.
nov. 8. 16:55
 8/12 anonim ***** válasza:
83%
Én nem feltétlen azt mondanám, hogy a többi márka jobb, inkább azt, hogy a Pöttyös nem jobb a többinél, hiába árulja drágábban. Sajnos cukorbetegség miatt én többnyire csak Pöttyöst eszek, de régen inkább más márkájút ettem, és meg voltam elégedve.
nov. 8. 18:44
 9/12 anonim ***** válasza:
A pöttyös már jó ideje nem túróból készül, itt kezdődnek a különbségek.
nov. 10. 02:43
 10/12 anonim ***** válasza:
68%

"Ez provokáció a részedről, más szerint meg nem így van."

Nem! Ez a véleményem egy termékről, sajnálom, hogy a kis zárt világodba nem fér ez bele. Nyilván nem találkoztál még olyannal, hogy nem csak a te véleményed hangzik el. Nem hibáztatlak ezért, betudom ezt szocializációs defektnek.

"...más szerint meg nem így van."

Totál felesleges volt ezt beírnod, hiszen a hozzászólás nem állította, hogy minden egyéb nézőpontot kizár vagy negligál. Valójában a te hozzászólásod a provokáció, mely láthatóan nem tartalmaz érdemi cáfolatot.

nov. 10. 11:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!