Hol lehet Budapesten igazán jó minőségű húst venni?
Vásárcsarnokot végigjártam, az összes hentest akit kérdeztem hogy mikor érkezett a hús, mennyi ideje áll ott, csak vakarozott meg mellébeszélt, a leginkább korrektnek tűnő hentestől kértem füstölt szalonnát meg hasalja szalonnát, mindkettő semmilyen illatú volt, rossz minőségű szupermarketes kategória, ráadásul a hasalja szalonna elkezdett zöldülni 4 órával később, pedig amint hazaértem hűtőbe raktam, voltam egy hentesnél is, a dohány utcában egy olyan hentesnél aki magasra volt értékelve, ő már jobb minőségű szalonnát adott, de azért az sem volt az igazi, nem az a tipikus házi füstölésű intenzív szalonna.
Szóval hol tudok igazán jó minőségű húst vásárolni Budapesten belül, ami megbízható, korrekt árakkal dolgozik?
Én nem kérdezgetem végig a henteseket, körbenézek a piacon, és ami ránézésre tetszik, abból veszek. Eddig még rosszul nem jártam, a boltinál mind sokkal jobb minőségű.
De az Örs vezér terén pl. van egy húsárus, eddig nála is jókat vettünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!