Cafe frei-es kávétól hasmenés?
Figyelt kérdés
A múlt héten vásároltam a café freiben pumpkin spice-os őrölt kávét és az egész családnak hasmenése lett tőle újra próbáltam miután elmúlt, hogy biztosan attól volt e és úgy tűnik igen… más tapasztalt ilyet? Hol lehet ezt jelezni?okt. 11. 19:38
3/13 anonim válasza:
Minden kávé meghajt egy picit. Ez nem újdonság, hanem tudott tény.
Laktóz érzékenyek nem vagytok?
4/13 anonim válasza:
3.: Meghajtani nem, de beindítja a bélműködést. Én pl. gyakran félórával ebéd után megyek székelni, mert a bélmozgásokat erősíti. De nem minden kávé után tapasztalom.
A laktózérzékenység már korábban kiderült volna. Itt meg több emberen egyszerre jelentkezett. Ugyanattól a kávétól.
6/13 anonim válasza:
5.: Nem valószínű, mert a fűszerekre mindenkinek más lehet az érzékenysége.
7/13 anonim válasza:
Háziorvosnak kell jelezni. Te magánemberként nem állíthatod, hogy ettől lett bajotok, akkor sem, ha egyértelműnek tűnik. A háziorvos jelzi a Nébih felé, ők kivizsgálják.
8/13 anonim válasza:
4, a laktóz érzékenység genetikus, szóval ha a család minden tagja érzékeny, az logikus.
9/13 anonim válasza:
8.: Viszont az hamarabb kiderült volna. Inkább a kávéban volt valami.
10/13 anonim válasza:
9 vagy odafele menet a metró kapaszkodóján...érted,bárhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!