A Vifon az a jobb minőségű ramenek közé tartozik?
Figyelt kérdés
okt. 5. 08:21
A kérdező szavazást indított:
Perfekt.
Jó.
Középkategória.
NEM!
22 szavazat
1/5 anonim válasza:
Az egyik összetételét idemásolom:
Tészta (91, 7%): búzaliszt, pálmazsír, tápióka, étkezési só, módosított keményítő, cukor, stabilizátor: trifoszfátok; térfogatnövelő szerek: kálium-karbonátok, nátrium-karbonátok; kurkuma, Leves alap (8, 3%): étkezési só, finomított pálmaolaj, cukor, ízfokozók: mononátrium-glutamát, dinátrium-guanilát, dinátrium inozinát, maltodextrin, aroma (földimogyoró), chili, fokhagyma (1%), bors, hidrolizált szójafehérje, szárított póréhagyma (0, 8%), színezék: E 150a; csomósodást és lesülést gátló anyag: E 551; antioxidáns: E 306
Ha ez neked a jó minőség, akkor hajrá!
2/5 anonim válasza:
Nem. A ramen az frissen készül, friss hozzávalókból. Ez maximum zacskós leves tésztával
3/5 anonim válasza:
De a zacskós leves tészták közül is a legsilányabb fajta.
4/5 anonim válasza:
A rámen egy nagyon gazdag japán leves, a Vifon meg egy hulladék zacskós leves.
5/5 anonim válasza:
A japánok bekaphatják!
Olyan ecetszagúak, hogy csak na!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!