Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Lehet kapni kész (nem mélyhűtö...

Lehet kapni kész (nem mélyhűtött) pizzatésztát?

Figyelt kérdés
Gyerekkoromban volt ilyen a hűtős részeknél, ilyen lepényesebb jellegű volt inkább, tök natúr, elősütött. Mostanában nem láttam ilyet.
szept. 11. 00:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nem mélyhűtöttből én ilyesmiket szoktam látni:

[link]

Van szinte minden nagyobb áruházláncnak saját márkás is belőle, sütőpapírral együtt van feltekerve, kitekerés után mehet is a tepsi a sütőbe, miután rákerült az alap meg a feltétek.

szept. 11. 01:09
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen, ezt ismerem, arra gondoltam, ami alapvetően már kész van. Kb mint egy kész pizza feltét nélkül, elősütve. (Lehet, hogy nincs már ilyen.)
szept. 11. 01:15
 3/11 anonim ***** válasza:
44%

Én nem emlékszem ilyenre... tuti az volt?

Azt hogy lehetne használni? Vagy ki enné meg magában?

Mert ha már készen van, akkor annak nem kell már sütés, viszont a feltét akkor hogy sülne meg rajta?

szept. 11. 01:19
 4/11 A kérdező kommentje:
Mi sokszor kenyér helyett ettük, megkenve. :D Nincs kész, de elő van sütve, tehát így formára már megvan de még hófehér. Lehet még sütni feltéttel. Tuti, pizzának hívták, bár közelebb van az állaga egy lepényéhez, kelt jellegű. Nagyon sokat ettünk régen.
szept. 11. 01:41
 5/11 A kérdező kommentje:

Na, közben végre találtam egyet neten, de mondjuk ennyiért már kész mirelit pizzát is lehet kapni, szóval olcsóbb jobb lenne. Ilyen.

[link]

szept. 11. 01:42
 6/11 anonim ***** válasza:
42%
szept. 11. 02:11
 7/11 anonim ***** válasza:
60%
Bocs, nem láttam :D
szept. 11. 02:11
 8/11 anonim ***** válasza:
Pékségekben szokott lenni
szept. 11. 02:51
 9/11 anonim ***** válasza:
Jóval drágább mint a bármilyen kenyér. De én inkább a fagyasztott pitát ajánlanám, ami kicsit olcsóbb, és nagyon hasonló. Én mikróba szoktam rakni néhány percre, és olyan mintha akkor sült volna ki. [link]
szept. 11. 06:41
 10/11 A kérdező kommentje:
Ez az utolsó lehet hogy nem is rossz opció. Lepény alapnak szeretném alapvetően, és arra a pita lehet nem rossz, ha annyira nem érezhető benne a lyuk
szept. 11. 10:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!