Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Mi az a jelenség, hogy főleg...

Mi az a jelenség, hogy főleg szezon végén, de közben is, az őszibarack és nektarin teljesen száraz, lé helyett csak a rost van benne, ehetetlen, miközben kívülről ép?

Figyelt kérdés

szept. 4. 17:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%

Nem is hasonlít az éretlenre! Az éretlen kemény és savanyú! De nem száraz!

Nem úgy érik, hogy ma még kemény és savanyú, reggel meg hopp, már édes és puha.

Lehet az a pár nap még kellett volna, hogy jó legyen, csak leszedték.

szept. 4. 17:56
 12/17 A kérdező kommentje:
Ezzel mit akarsz mondani? Akadjatok már le erről az éretlenről, nem éretlen!
szept. 4. 17:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
10. De száraz! Fogd már fel! Itt jóval idő előtt leszedésről van szó! A gyümölcs nem egyik napról a másikra érik. Kezdetben még nincs jó íze és leve sincs.
szept. 4. 17:59
 14/17 anonim ***** válasza:
52%
12. Van barack fád otthon? Mert nekem van és elhiheted, hogy tudom milyen egy éretlen barack.
szept. 4. 18:00
 15/17 anonim ***** válasza:
85%
Lepontozhatsz mindenkit, de attól még az a barack éretlen marad!
szept. 4. 18:02
 16/17 A kérdező kommentje:
Igen, fa nélkül is tudom: kemény és savanyú. Nem rostból álló száraz. Ez nem olyan, mint aminek még nincs leve, sokkal inkább olyan, mint aminek már. Az éretlen barack vagy körte otthon még meg is tud érni. Ez nem. Ez puha, benyomható és ehetetlen. Az éretlent meg lehet enni.
szept. 4. 18:08
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Akkor már pont, hogy régen szedték le, és aszalódik. Annyira még nem, hogy kívül lásd, de a magnál már szárad.
szept. 4. 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!