Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Tévúton jár az, aki a fahéjas...

Tévúton jár az, aki a fahéjas csiga helyett a kakaósat szereti? (Van, aki úgy gondolja.)

Figyelt kérdés
aug. 29. 22:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
96%
Ízlés kérdése! Sőt néha ez néha az a finomabb vagyis kívánjuk jobban. Van, hogy mindkettő egyszerre elkészül. De ez egy felesleges kérdés.
aug. 29. 23:08
 2/14 anonim ***** válasza:
90%

Én nem szeretem a fahéjt édessègben. Csak chilibe teszek.

Miféle tévútról lenne szó?

aug. 29. 23:16
 3/14 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem a tévút miatt meg amúgy is felesleges kérdés. A fehér vagy a sárga homok a jobb vagy a barna vagy a vörös hajszín a szebb....hmmm ízlés dolga!
aug. 29. 23:24
 4/14 anonim ***** válasza:
87%
En mindkettot szeretem. Bi vagyok... ;) Inkabb az a tevut, ha valaki csak az egyiket szereti. :P Mindegyik elvezetes a maga modjan...
aug. 30. 00:38
 5/14 anonim ***** válasza:
42%

Mind a 2 tévúton jár!

PUDINGOS CSIGA

aug. 30. 01:53
 6/14 anonim ***** válasza:
90%
Kakaósból sokféle minőségű töltelék van, én ezért nem szeretem azt vásárolni. De ha ismerem a helyet és náluk jó a kakaós, akkor inkább azt választom!
aug. 30. 03:22
 7/14 anonim ***** válasza:
75%

Nincs ezzel semmi gond.miert lenne tévút?

Egyébként szeretem a jalapenosat is.

aug. 30. 08:10
 8/14 anonim ***** válasza:
84%
Az jár tévúton, aki csak az egyiket szereti :)
aug. 30. 09:17
 9/14 anonim ***** válasza:
84%
én a kókuszosat szeretem [link]
aug. 31. 11:38
 10/14 anonim ***** válasza:
87%
Hú ez de jó ötlet a fagyasztott leveles felhasználására amikor gyorsan akarunk valami édeset. Sósan szoktam felhasználni de ez...hmmm. Főleg egy egyszerűbb gyorsabb de otthoni leveles tésztával. Ha megtalálom próbálom ide linkelni. Hogy kell?
szept. 1. 13:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!