Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Milyen alkalmazást kell...

Milyen alkalmazást kell letöltenem okostelefonra, ha ételt szeretnék rendelni a Foodorától?

Figyelt kérdés
Van Foodora Partner és Foodora Rider, de nem tudom, mik ezek. Sima Foodorát nem találtam a Google Play Áruházban. Máshonnan kell letöltenem?
aug. 23. 20:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

foodora HU: Food & Groceries

Ezt probaltad?

aug. 23. 20:35
 2/8 A kérdező kommentje:
1: Ilyen nevűt nem találtam a Playen. :o(
aug. 23. 20:41
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálam "foodora - étel és élelmiszer" néven fut.
aug. 23. 21:02
 4/8 A kérdező kommentje:
Sajnos így sincs. Nem is értem. A Wolt egyből megvan, csak azon nincs kínai kaja (nálunk).
aug. 23. 21:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

De ha nem találod, akkor itt a Foodora oldala: [link]

Görgess lejjebb, ott van a QR kód is, és a "play áruház" gomb is, az majd elvezet az apphoz.

aug. 23. 21:07
 6/8 A kérdező kommentje:
Megvan, azt írja, nem tölthető le az eszközre. Most az Android-verzió a gondja? Vsz. igen. :o(
aug. 23. 21:34
 7/8 anonim ***** válasza:
Én alkalmazás nélkül, simán az oldalukról szoktam rendelni, egyszerű.
aug. 24. 15:55
 8/8 A kérdező kommentje:

7: Az oldalt néztem én is, de azzal meg 2 gondom van:

1. nem lehet megadni a címemet, ennek okát nem tudom, tök mást ismer fel automatikusan, és átírni nem lehet. Mondjuk ezt még meg lehetne oldani azzal, hogy a futárnak beírom a valós címet.

2. nem tudok készpénzzel fizetni, bankkártyám meg sajnos nincs. Pedig a GYIK-ban felsorolta a KP-t, de rendeléskor már csak bankkártya és SZÉP-kártya van, továbblépni is csak ezek számával lehetne.

aug. 24. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!