Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Burger kingben hogy van az...

Burger kingben hogy van az üdítő kérdés?

Figyelt kérdés
Csomó menüjükhöz nincsen üdítő. Csak ha külön veszel hozzá. Viszont olvastam több helyen hogy náluk korlátlan az üdítőfogyasztás. Vagy ha veszek üdítőt is, akkor utána használhatom a korlátlan fogyasztású gépet? Köszönöm előre is.

aug. 20. 08:49
 1/8 anonim válasza:
100%
Én használom a Burger King alkalmazást, ott a legtöbbnél van üdítő. Meg ahová eddig jártam (kb 3 városban voltam eddig Burger King-ben) ott korlátlan volt az ital fogyasztás.
aug. 20. 09:31
 2/8 anonim ***** válasza:
87%

Melyik az a csomó menü, amihez nincs üdítő? A menü az pontosan azt jelenti, hogy +krumpli +üdítő.

Egyébként étteremfüggő, nem mindenhol van áthelyezve az italautomata a vendégtérbe. És amennyire tudom, náluk nem refilles - max nem szólnak érte, mert nyilván menni fogsz, ha kívül van. (Ha újratölthető lenne, akkor nem lenne külön kérhető közepes/nagy üdítő.)

A kfc az, ami kifejezetten újratölthető üdítőt hirdet.

aug. 20. 09:37
 3/8 anonim ***** válasza:
93%
Legtöbb menühöz jár az üdítő, korlátlan.
aug. 20. 10:27
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Van olyan kuponajánlat amihez nem jár, de 390 Ft-ért tudsz mellé tenni szintén egy kuponnal. A klasszikus menükhöz mind jár. Egy papírpoharat kapsz amit távozásig korlátlanul újratölthetsz, ma már szinte minden Burger Kingben ez a rendszer, legalábbis vidéken és Budapest 80%-án is, egyedül a turistaközpontokban nem újratölthető.
aug. 20. 11:21
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A MENÜKHÖZ van üdítő!

Egyes KUPONOKHOZ nincsen. Azokhoz valóban külön kell venni, de szokott lenni arra is külön kupon, ahogy #4 írja.

Nem mindegyik éttermükben a vendég tölti magának az üdítőt.

Ahol igen, ott sem szerepel semmilyen hivatalos tájékoztatásban, és nincs sehogy sem reklámozva, hogy újratölthető lenne, ennek ellenére sosem tapasztaltam, hogy szólnának érte. Szóval vagy hivatalosan is újratölthető, csak érthetetlen módon nem reklámozzák, vagy pedig egyszerűen a dolgozókat nem érdekli/nincs is kapacitásuk figyelni.

aug. 20. 18:48
 6/8 anonim ***** válasza:
8%
Hivatalosan újratölthető, nyugodtan kérdezz rá.
aug. 20. 19:04
 7/8 anonim ***** válasza:
#6 Én elhiszem, de mutass már légy szíves egy hivatalos felületet, ahol ez szerepel!
aug. 20. 20:58
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
a fehervariban mi mindenkinek azt mondjuk hogy ujratoltheto. muszak vezeto is.
aug. 20. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!