1/12 anonim válasza:
Élelmiszerre érted? Adhatok pár átlag példát : ( Lidlben, kauflandban )
Egy kg alma : 4 lej körül van
Kg banán : 8 lej körül
Kenyér : 8 lej
Szezámos Perec : 2 lej
Chips : 6 lej
Csokis kifli 3 lej
Az éttermekben egy leves 30 lej
Másodiknak pl spagetti 40-50 lej
Másodiknak hal krumplival 50-60 lej
Desszert 30-40 lej
Üdítő 20 lej
Üveg víz 10 lej
Coctail 30 lej
Gyorsétteremben
Gyros 35 lej
Pizza 30-40 lej
Sultkrumpli 15 lej
5 lej = 390 forint
10 lej = 790 forint
2/12 Mad Max2 válasza:
kb 10-20% al olcsóbb minden mint a magyarországi üzletek árai
3/12 A kérdező kommentje:
Köszi.🙂
aug. 13. 08:58
4/12 anonim válasza:
Én a tavasszal voltam Magyarországon pár napig és nekem úgy tűnt hogy nálatok drágábbak voltak a polcon az ételek. Persze nem olyan vészes a különbség, de érezhető … az étteremekben viszont ahol ettem már nem volt olyan nagy a különbség. Hasonló árak voltak, sőt Budapesten egy ázsiai leveses étteremben nagyon nagyon kedvezőek voltak, furcsáltam is mert nagyon szép volt a hely.
6/12 Mad Max2 válasza:
1 lei 79 forint
Átszámolod láthatod sokkal olcsóbb a román lidl mint a magyar lidl
7/12 anonim válasza:
6 de nem minden termék olcsóbb, van, ami drágább és a sok kb ugyanannyira jön ki, ha számolunk a forint lej átváltás veszteségével. Legjobban kártyával éri meg fizetni, jobb az árfolyam.
8/12 anonim válasza:
Hasonló, mint itt. És ne pontozzátok le a 7 est
9/12 anonim válasza:
6-os!
Hol látod te, hogy sokkal olcsóbb? Összességében kb egyforma, van kicsit olcsóbb, meg kicsit drágább.
10/12 anonim válasza:
Nagyjából mint Magyarországon.
Nyilván van ami olcsóbb de van ami drágább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!