Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Ha vesztek valamit, annak a...

Ha vesztek valamit, annak a zacskóját/dobozát letakarítjátok, mielőtt használjátok?

Figyelt kérdés
Pl. a tej doboza, a kenyér zacskója, stb.
2024. aug. 3. 16:57
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
88%
Miert tennenk?
2024. aug. 3. 17:00
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Nem szórakozom én ilyesmivel.
2024. aug. 3. 18:24
 3/14 anonim ***** válasza:
84%
Nem, eszembe se jutna.
2024. aug. 3. 18:37
 4/14 anonim ***** válasza:
26%
Attól függ, hogy más is összefogdosta-e rajtam kívül. Többek közt éppen azért preferálom a diszkontláncokat, mert az áruk nagy része kartonostól van kirakva a polcokra, így senki sem taperolja végig egyesével az összeset. Kivéve persze az Aldit, ahol még mindig nincs önkiszolgáló pénztár, van viszont egy rakás civilizálatlan vevő, akik lazán felb'sszák a kasszaszalagra az egész mocskos bolton végigvonszolt kerekes bevásárlókosarat. (Gondolom, ők otthon is az étkezőasztalon tárolják az utcai cipőiket.)
2024. aug. 3. 19:31
 5/14 anonim ***** válasza:
39%
Lemosom mosogatószeres szivaccsal, amit lehet (komolyan), valószínűleg semmi értelme, nincs rajtuk olyan, ami fertőző lenne. Nem kell orvoshoz küldeni, nem olyan vészes.
2024. aug. 3. 19:32
 6/14 anonim ***** válasza:
44%
#5 4-es vagyok, én mondjuk nem a fertőzések, hanem a gyomorforgató kosz miatt takarítok ennyit. Honfitársaink jelentős része sajnos akkor mosdott utoljára, amikor a bába fürösztötte őket. 🤢
2024. aug. 3. 19:42
 7/14 anonim ***** válasza:
78%
Nem
2024. aug. 3. 21:28
 8/14 anonim ***** válasza:
65%

Alapos kézmosás után sterilizálom a csapot. Az5án kezet mosok, márt hát ügye csapos lett a kezem. Majd elégetem a törölközőt, lévén kezes lett...

Nem, nem szoktam

2024. aug. 3. 22:20
 9/14 anonim ***** válasza:
78%
Dehogy
2024. aug. 3. 22:42
 10/14 anonim ***** válasza:
A dobozos sör tetejét leöblítem meleg folyó vízzel.Az sokszor poros..De ha bontatlan tálca sört veszek,akkor nem mosogatom.Mert a fólia megvédi a dobozokat a látható szennyeződésektől.És azt össze sem tapogatta senki.
2024. aug. 4. 02:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!