Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » A kollégám horgász, éjjel-napp...

A kollégám horgász, éjjel-nappal horgászik, miért a boltban vesz halat magának megenni?

Figyelt kérdés
júl. 27. 19:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%
Gondolom, jobban szereti az olajos halat.
júl. 27. 20:09
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Lehet nem tud halat fogni. Én is sokat horgászom és voltam már így, hogy nem sikerült a halfogás aztán egyik horgászat után bementem a Pennybe ês vettem halászlének pontyot onnan :D
júl. 27. 20:13
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Lehet visszaengedi, sporthorgász.

Sokan űzik így.

júl. 30. 09:40
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
ma 09:40 És ha szereti a halat, azért eléggé hule is.
júl. 30. 10:34
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mert pl ha tengeri halat vesz a boltban azt Magyarországon mégis honnan fogná ki ??? Ülhetne a Balaton partján élete végéig lazacért ..
júl. 30. 10:58
 6/12 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy ahol horgászik a kollégád, ott a víz szennyezett (pl. Tisza és Duna egyes szakaszai, de sok egyéb helyen is lehetséges a szennyezettség), és a szennyezett vízből kifogott hal fogyasztása nem egészséges (pl. vegyianyagok stb.)
aug. 2. 18:37
 7/12 anonim ***** válasza:

ma 18:37

Olyan helyen tiltott a horgászat.

aug. 2. 21:21
 8/12 anonim ***** válasza:
Vagy csak egyszerűen nem szereti az édesvízi halakat.
aug. 2. 21:35
 9/12 anonim ***** válasza:

Sajnos nem. A halak ugyanis úszkálnak ide-oda, és lehet, hogy a Bajánál, a "tiszta" folyóból kifogott hal tele van higannyal vagy egyéb vegyszerekkel. A tatabányai hűtőtóból is szabad horgászni, és micsoda véletlen, a halállományt minden évben fel kell tölteni, mert a halak elfelejtik, hogy nekik egészségesnek kellene lenniük, szaporodniuk kellene és túlélni legalább fél évet az "egészséges" tóban.

A Balaton is nagyon tiszta, micsoda véletlen, hogy egyetlen hazai nagyember sem nyaral magyar vizek mellett (pedig állítólag nagyon tiszták a vizeink). Ja, nem. Akkugyártók, bányák, vörösiszap és lehet sorolni. Ezek a szennyek mind-mind bekerülnek a talajba és onnan az élővizekbe (sőt, az ivóvizeinkbe is).

aug. 2. 21:44
 10/12 anonim ***** válasza:
Miért nem Tőle kérdezed meg?
aug. 3. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!