A cukkini ize mitol keseru neha?
Figyelt kérdés
Nem erett, vagy van mas oka?júl. 19. 13:49
1/9 anonim válasza:
Sajnos az mérgező,de nem tudom a hatóanyagát.Annyira keserű szokott lenni hogy amúgy is ehetetlen.Tavaly futottam bele először.
3/9 anonim válasza:
Nem tudom, de ha sütés előtt kicsit besózod, 15 perc múlva kinyomkodod, úgy sütöd, stb, nem lesz keserű. Nyersen nem próbáltam.
4/9 anonim válasza:
Kevés vízet kapott.
A padlizsán kesernyés mellékízét lehet sózással elvenni, a cukkíniét, tökét, uborkáét nem.
5/9 anonim válasza:
4, nem tudom, én mindig sózom, soha nem keserű.
6/9 anonim válasza:
4. Vagyok
Én elhiszem, de nekem még ez nem sikerült.
Talán valamit rosszul csinálok.
7/9 Mad Max2 válasza:
A tökfélék (az uborka is ide tartozik amugy) ha túléretté válik akkor megkeseredik, egy cucurbitacin nevű vegyület miatt
Főleg akkor lesz keserű ha tűző napon van és nem szedik le időben.
Igazából megenni nem érdemes, mert akár még mérgezést is okozhat.
De ugy se eszed meg mert olyankor már bitang keserű
9/9 anonim válasza:
ha kiemeled ujra akkor is szart vettel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!