Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Frei caféban rumos körtelekvár...

Frei caféban rumos körtelekvár neve?

Figyelt kérdés
Egyszer a barátnőm aki a Frei Caféban dolgozott, megkóstoltatta velem a rumos-körtelekvárt ami nagyon megtetszett nekem, viszont mire meg akartam vásárolni addigra már nem dolgozott ott. Szeretmén megtudni a nevét annak a lekvárnak mert interneten sem kapok rumos körte lekvárt, és szeretnék vásárolni egy befőttes üvegnyit. Ha jól tudom akkor egy rumoskörtés csillám mokkába használják. Mostmár csak remélni tudom hogy valaha be tudok szerezni egyet belőlle. Annyit tudok róla, hogy egy ilyen hagyományos fehér-feketés felíratos cimkéje volt.

2024. júl. 10. 14:12
 1/6 anonim ***** válasza:
47%
Besetalsz egy Frei cafe-ba és veszel egy uveggel
2024. júl. 10. 16:25
 2/6 anonim ***** válasza:
11%
A Freiben van lekvár?
2024. júl. 10. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:
76%
nem nincs azert kerdezi
2024. júl. 10. 21:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem árulnak ott lekvárt, a kávéba használják mint alapanyag, nem lehet bemenni és megvenni, ha lehetne, már rég megtettem volna.
2024. júl. 11. 13:13
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Egyes, a Freiben nem árulnak lekvárokat.
szept. 5. 13:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha a piliszentmártoni cefreüzembe keresnél lekvárt, akkor onnan nem jönnél ki szerintem.
szept. 5. 17:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!