Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Meki vagy Burger King?

Meki vagy Burger King?

Figyelt kérdés

2024. júl. 7. 10:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
3%
en nagyon maximum kezmuves hamburgerezoben eszem meg ezeket ahol garanciat vallalnak arra hogy hazai a hus es adalek anyag mentes. de legtobbszor megveszem en a daralt hust kisutni abban legalabb tudom mi van. mege annyi felarat hogy ne kelljen hetente idopontot keregetni a haziorvosomnal
2024. júl. 7. 22:32
 12/15 anonim ***** válasza:
A burger kingben jobb a marha burger mint a mekiben,és a csirkés is jobb mint a kfc-ben,a burger king nagyobb(felém olcsóbb is) és limitált hamburgerek is általában jobbak mint a mekiben,bár néha van kivétel.
júl. 26. 01:26
 13/15 anonim ***** válasza:
72%
Meki. Nekem a Burger King túl füstös ízű és száraz. Onnan a falatkákat szeretem (sajt, hagymakarika) és finomabbak a teák.
júl. 30. 17:48
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
BK-t jobban bírom
aug. 1. 05:14
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

A Burger King sokkal jobb ár/érték aránnyal bír. Ugyanannyiért, de akár olcsóbban is jelentősen többet kapsz a Burger Kingben. Pl. a Whopperrel vagy a Bacon Kinggel fel sem tudja venni a versenyt a Meki mennyiség szempontjából, mert minden burgerük apró, még a "Big" Mac is.

Ez ízlés kérdése, de szerintem sokkal finomabb a King. A Meki nekem száraz és üres, a Burgerben viszont pl. a Whopper jó szaftos, tele van zöldségekkel, és általánosságban sokkal természetesebb íze van a Burger Kinges ételeknek.

App, kuponok és hűségprogram tekintetében a Burger szintén rég eltaposta és elásta a Mekit. A Burgerben szinte mindig kuponokat veszek, mert rengeteg jó van, amikkel rengeteget lehet spórolni. A mekis kuponok közül nekem egyik sem jön be különösebben... sokkal kevesebb is van, és a legtöbben erőltetik az almás pitét. Egy kupon sincs, amiben pl. McRoyal van, pedig az a kedvenc mekis szendvicsem. Tehát hiába vannak kuponok, számomra nincsenek. Aztán a Kingben vannak olyan napok, mikor sokszoros hűségpontot kapsz vásárláskor, aminek a felhasználásával teljesen ingyen kaphatsz dolgokat, míg a Mekiben csak 50% kedvezményt kapsz. Szintén a Burger Kingben vannak havi egyszer x%-os kedvezmények, ingyen extra, ingyen menü, stb, a rangodtól függően. Még szülinapi ingyen whopper is van.

Az újratölthető üdítők, a szabadon elvehető só/bors/szívószál is hatalmas pluszpont a Burgernek, a Mekiben még a szívószálért is képesek elkérni 20 Ft-ot... sóherek.

Rég mekiztem, és egyelőre nincs semmi, ami miatt kedvet kapnék hozzá. Az újdonságok is gyengék, poharak miart nem fogok oda menni.

aug. 11. 14:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!