A pizza 10 óra alatt meg tud romolni?
Figyelt kérdés
Ma délben rendeltem egy pizzát, aminek a fele megmaradt, elmentem dolgozni, viszont kint felejtettem a konyhapulton. Ez a 10 óra alatt a 25-26 fokos lakásban megromolhatott?2024. júl. 4. 22:19
2/8 anonim válasza:
Helyesen romlani.
Egyébként megromolhatott, de attól függ mi a feltét rajta. A tésztának feltehetően nincs baja, de a húsos, tojásos, esetleg gombás feltét könnyen romlik. Melegítsd fel, meglátod.
3/8 anonim válasza:
Gyomor érzékenység kérdése. Csúcsformámbam a kánikulában a strandon kintfelejtett pizzát másnap reggel simán benyomtam.
A megromlas nem egyik pillanatról történik a masikra hanem fokozatos.
4/8 anonim válasza:
Attól függ. Ha gomba, tojás, egyéb könnyen romlandó van rajta, már nem enném meg. A boltokban is szoktak viszont pizzás pékterméket árulni, az is kint van egész nap.
5/8 anonim válasza:
Ne törődj vele. Én azt még simán megenném.
7/8 anonim válasza:
Bajod nem lesz tőle, csak az élvezeti értéke csökken.
8/8 anonim válasza:
kutya baja nincsen! ennyire nem ert itt senki a romlandosaghoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!