Mennyibe kerül manapság 1kg házi csigatészta?
Figyelt kérdés
jún. 21. 00:27
2/26 A kérdező kommentje:
Kicsivel többnek gondoltam volna. De pl a kecskesajt 10.000ft ba miert kerül? Tudom más, de igen draga akkor is.
jún. 21. 07:05
3/26 anonim válasza:
Egyrészt nem túl sok kecske van, ezért arányban drágább a teje, másrészt a sajtot elöállítani nem egy nap, megfelelöen kell érlelni, tárolni, ami szintén nem olcsó.
4/26 anonim válasza:
Az áraknál nem azt kell nézni, NEKED mennyire drága, hanem aki készítni, annak mennyibe kerül, az teljesen más összegre jön ki
5/26 anonim válasza:
"De pl a kecskesajt 10.000ft ba miert kerül?"
Piacgazdaság van.
6/26 anonim válasza:
Házi csigatészta manapság ritka aki csinálja is szerintem 10 ezer körül van kilója.
7/26 A kérdező kommentje:
6. Pont azert kerdem😄 mi csináljuk😉
7. Annyi nincs, de 6-8000 van.
jún. 21. 12:13
8/26 anonim válasza:
10 ezer? Akkor az elég jó üzlet, ha 10 tojásos tésztával számolok (de annyit tuti nem tesznek bele), akkor is kb. csak 1000 forint az anyagköltség.
9/26 anonim válasza:
8# nyilván a munka ami vele jár mert aprólékos amit még kell fizetni.
10/26 anonim válasza:
Hogyne, majd marha színhús árban megy a levestészta, nem? Elgurult a gyógyszeretek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!