Miért szinezodott el a darált hus?
Figyelt kérdés
Azon a napon tettem a fagyasztoba, amikor lejárt. Meg aznap főztem belőle rakott kelt, ma bolognait akartam belőle csinálni, de ahogy kivettem a fagyóból teljesen szürke színe volt. Szaga ilyen édeskés volt. Megromlott vajon vagy meg csinálhatom nyugodtan?2024. jún. 6. 15:57
1/6 anonim válasza:
Ha szaga van, kuka.
Ne várd ki a lejárati időt legközelebb, ha tudod, hogy nem főzöl belőle egy-két napon belül, akkor azonnal tedd fagyóba, amint hazaérsz a boltból.
2/6 anonim válasza:
Fagyasztás után volt még egy napot a hűtőben? Az necces amúgy is.
3/6 anonim válasza:
Ha nem volt savanyú, büdös szaga akkor csak oxidalódott,semmi baja
Gondolom tálcás darált volt.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem fogyasztás után, hanem amikor csináltam a rakott kelt beraktam a másik felét a fagyasztoba. Amúgy kidobtam, nem mertem megenni.
2024. jún. 6. 19:55
5/6 A kérdező kommentje:
Az volt a fura, hogy nem csak a teteje volt szürke, hanem konkrétan az egész hús a közepe és az alja is, pedig lezártam légmentesen, amikor lefagyasztottam.
2024. jún. 6. 19:56
6/6 anonim válasza:
Jól tetted, ki tudja, jobb ha nem rakod a család elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!