Hogyan kell elkészíteni a kínai szószt, amit a kínai éttermekben a mogyorós/gombás csirkéhez tesznek?
Figyelt kérdés
Kicsit ilyen édeskés, ragacsocs szósz. Próbáltam elkészíteni szójaszósszal + mézzel, de mégsem lett olyan jó.máj. 6. 12:24
2/3 anonim válasza:
Mert xantán van benne zselésítő anyag amit nem tudsz reprodukálni.Lehet nagykerben venni édes-savanyú szószt ötliteres kiszerelésben.
3/3 anonim válasza:
2-es: ne írj hülyeségeket, minden kínai ételt keményítövel sürítenek, Xantánról szó sincs!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!