Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Hogyan kell elkészíteni a...

Hogyan kell elkészíteni a kínai szószt, amit a kínai éttermekben a mogyorós/gombás csirkéhez tesznek?

Figyelt kérdés
Kicsit ilyen édeskés, ragacsocs szósz. Próbáltam elkészíteni szójaszósszal + mézzel, de mégsem lett olyan jó.

máj. 6. 12:24
 1/3 anonim ***** válasza:
Ketchup, méz
máj. 6. 12:46
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/3 anonim ***** válasza:
15%
Mert xantán van benne zselésítő anyag amit nem tudsz reprodukálni.Lehet nagykerben venni édes-savanyú szószt ötliteres kiszerelésben.
máj. 6. 12:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/3 anonim ***** válasza:
75%
2-es: ne írj hülyeségeket, minden kínai ételt keményítövel sürítenek, Xantánról szó sincs!
máj. 6. 14:26
Hasznos számodra ez a válasz?

További kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!