Az új Paprikás Chio chips botrányos. Vélemény?
Figyelt kérdés
Nem gyakran eszek chipset, de mindig is kedvencem volt közülük a Chio paprikás ízesítésű. Múltkor a csomagoláson ki volt írva hogy ,,Megújult íz''. Gondoltam nagy változás nem lesz ,biztos fasza maradt...Hát lóf*szt. Az új fajtának semmi íze nincsen, kevesebb a fűszer is rajta. Baromira elcseszték...Aki evett a régiből is, meg az újból is, tudna véleményt adni?máj. 1. 21:37
11/13 anonim válasza:
Szerintem is xar, de nem csodálkozom, mert a mai világban csak árak vannak, minőség nincs
12/13 anonim válasza:
Nekem mostanában az összes Chio olyan íztelen lett a korábbihoz képest. A Lay's jobban ízlik, pedig régen a Chio volt a kedvencem. Én se chipsezek sokszor, ha már egyszer veszek,akkor legyen íze
13/13 anonim válasza:
Hát a lays sem olyan már mint régen. Pedig szerettem a hagymás tejfölöst az a kék szinű lays de curvára sós lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!