Miért van teljesen más íze a kakasnak, mint a csirkének?
Figyelt kérdés
A kakas vörös húsú, nekem valahogy nem jött be.márc. 22. 17:35
2/5 anonim válasza:
A kakas ugyanúgy nem vörös hús, mint a csirke, az íze meg azért más, mert idösebb állat, rostosabb a húsa, aromásabb az íze.
Ugyanaz, mint a malac-disznó vagy a borjú-marha esetében
3/5 anonim válasza:
Az egyik fiú a másik lány nyilván más a hús szerkezete is.
Diszmón is érezni.
4/5 anonim válasza:
3-as: a csirke lehet tojó meg kakas, a lényeg, hogy még gyerek
5/5 anonim válasza:
Mivel a hímeknek eltérő a hormon-rendszere ezért más ízű a kakas mint a tyúk és más ízű a koca, mint a kan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!