A körülbelül 2 hónapja kinyitott Nutella még jó?
Figyelt kérdés
A Nutella nem száradt be , de vannak benne ilyen halvány áttetsző fehéres színű gömbök.márc. 12. 20:30
1/9 A nagy Levin válasza:
Alapból jó lenne, de lehet, hogy a "halvány áttetsző fehéres színű gömbök" azok penészfoltok. Akkor kuka.
2/9 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom eldönteni, próbáltam rá keresni a neten. Ami kifejezetten penészes kép Volt másoknál, nálam nem néz ki így. Azt is olvastam hogy a vaj stb. A hidegtől kicsapódhatott.
márc. 12. 20:35
3/9 anonim válasza:
"A körülbelül 2 hónapja kinyitott Nutella még jó?"
plot twist: a szavatossága 1972-ben lejárt
4/9 A kérdező kommentje:
Ja hát a szavatossági ideje még nem érkezett el 😆. Úgy nem járt le az tuti
márc. 12. 20:51
6/9 anonim válasza:
Az még teljesen jó akárhol is tároltad.
7/9 A kérdező kommentje:
Az étkezőben az asztalon egy kis ideig, aztán a konyha pulton messze a tűzhelytől/ mikrohullámú sütőtől.
márc. 13. 16:15
8/9 anonim válasza:
Semmi baja nem lehet . Én vagy, hogy csak hirtelen megkívánom a boltban, megveszem, hazamegyek eszem belőle egy kicsit aztán hónapig ott van a konyhaszekrényben és semmi baja .
9/9 A kérdező kommentje:
Jah értem, rendben köszönöm 😄
márc. 14. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!