Kezdőoldal » Ételek, italok » Élelmiszerek » Más is belefutott már ebbe a...

Más is belefutott már ebbe a borzalomba?Mire lehet ezt felhasználni?

Figyelt kérdés
[link]

febr. 16. 15:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
NEM, nem futottam bele, ilyesmit soha nem jutna eszembe venni, ezért fogalmam sincs, milyen. De az ilyen kész akármik az "vész esetén meg lehet enni, de nem érdemes" kategória
febr. 16. 15:47
 2/11 A kérdező kommentje:
Régen ehető volt.De most azt éreztem,hogy kb. kutyának sem adnám.
febr. 16. 16:10
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha fizetnek se ennék ilyet.

Egyszer egy videoban lattam egy kolis lanyt. serpenyoben megpiritotta fuszerekkel es hozzakeverte tesztahoz

febr. 16. 16:11
 4/11 A kérdező kommentje:
Pirítva jobb volt,de nyersen is lehetett enni.De most kb. a fűszerek sem segítenek rajta.
febr. 16. 16:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól emlékszem, Elek Zoltánnak volt régen videója arról, hogy megkente tömlős sajttal és kirántotta. De ettől függetlenül emberi fogyasztásra alkalmatlan.
febr. 16. 16:38
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Háborús élelmiszer. Békeidőben fehér ember nem fogyasztja.
febr. 16. 16:49
 7/11 A kérdező kommentje:
Ha emberi fogyasztásra alkalmatlan,akkor hogy van ott a boltok polcain?Ráadásul nem is olcsó!
febr. 16. 17:31
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Azt, hogy a linkelt termék milyen, nem tudom, de régebben a konzerv löncshús teljesen elfogadott termék volt. Nagyapám pl. szerette felhalmozni a spájzban, mindig volt vagy 5-6 doboz. Ő szerette, néha én is felhasználtam pl. szeletekben átsütve, vagy tésztákhoz, de néhanapján megettem simán kenyérre kenve is. Nem volt ehetetlen. Lehet, hogy az említett darab tényleg nagyon rossz minőségű, gyártója válogatja.

[link]

febr. 16. 17:35
 9/11 A kérdező kommentje:

[link]

Nem vicc!Nekem is le kellett öblítenem az "ízét" egy jó jegesteával!

Kihívás!

Aki nyersen meg bírja enni az egész doboznyit és bemutatja videóval is a felfalást,annak fizetek egy jó sört!

febr. 16. 17:57
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Na hát ilyeneket harminc éve nem veszek.

Szerintem egyenértékű egy kutya-macska kajával.

febr. 17. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!