Általánosságban elmondható, hogy a legtöbb élelmiszer minősége romlott az évek alatt?
Ízre, állagra, kinézetre, csökkent a súlya stb.
Hallottam párszor, hogy egyes termékeknél nem ugyanazt a minőséget tapasztalják mint régen, pl: tejtermékek.
#11#
Az vagy igaz, vagy nem igaz, vagy lehet részben igaz :-)
A paradicsom, és másik sok más növény is nem egyszerre hozza, érleli be a terméseit, egy-egy növényen több fejlettségi stádiumban, a virágtól, a már érett termésig előfordulhat.
Így a fóliaházban gázzal elárasztani nem tudom van-e értelme, legfeljebb a megfelelő méretben leszedetteket egy külön tárolóban, ami viszont elképzelhető, a paradicsom bizonyítottan utóérlelhető.
Az alapvető probléma, hogy már a nagyüzemi növény nevelés is műtrágyákra épül, azért nincs a növényeknek megfelelő beltartalmuk.
Tessék, egy videó a témáról, lehet találni rengeteg hasonlót, a fóliasátrak már laborként működnek:
Lassan 8 milliárd ember él a földön. Igen gyorsan növekszik ez a szám. Képtelenség jó minőségű termékekkel ellátni ennyi embert megfizethető áron.
Hiába mondja nekem pl. Borbás Marcsi, hogy mennyivel jobb a kézműves kolbász, sajt stb. A zsebemben csak ipari hulladékra való málna van. Vegyek kevesebbet a jóból. Egy napig eszem, hatban csak gondolok rá?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!